Vraag

22 februari 2023
Profielfoto van Esther Van den Tol
Kwaliteitsmedewerker

“Wie is er bekend met een wijkteams/wijkorganisaties die ook werken met de kennisbouwstenen van Integraal Werken in de Wijk (IWW)? We willen graag eens uitwisselen.”

Toelichting

Wijkteams Enschede maakt al enige tijd gebruik van de kennisbouwstenen van IWW (Integraal Werken in de Wijk) en wij zijn op zoek naar organisaties om mee uit te wisselen!

Motivatie

We gebruiken al enige tijd de structuur van de kennisbouwstenen voor ons kennisportaal en we zijn sinds kort gestart met het gebruik van de methode ten behove van zelfreflectie van de medewerkers (en teams). We hebben de ambitie om de kennisbouwstenen nog verder te integreren in ons werkproces en in ons kennisportaal. Het lijkt ons interessant om uit te wisselen met andere organisaties welke onderdelen van de kennisbouwstenen zij toepassen en op welke wijze. 

Werkgebied

Wijkteams Enschede

Profielfoto van Annelies Kooiman
Adviseur

Dag Esther, goed te horen dat jullie de kennisbouwstenen nog verder willen ontwikkelen en integreren in jullie werk. We zijn vanuit integraal werken in de wijk ook aan het kijken wie met de kennisbouwstenen werken en we willen een uitwisseling organiseren, een focusgroep samenstellen. Daar nodigen we Enschede graag voor uit :) Je ontmoet dan ook ander organisaties die werken met de kennisbouwstenen.

Profielfoto van Leon Kohl
Relatie Beheerder

Hallo Esther,

Audry van Vulpen is hierbij betrokken. Voor de regio Rotterdam.
Je kan via Linkedin haar opzoeken en met haar de connectie aangaan.

Zij kan je zeker helpen met je vraag.

Met vriendelijke groet,
Leon Kohl.